Lille As album

Har insett att det är svårt att få tid till pyssel när man är mammaledig med 2 barn. Men har lyckats hitta lite tid i alla fall och kunnat avsluta lite gamla projekt som legat LÄNGE! Kände att jag var tvungen att ta tag i lille A:s album då det snart är dags att börja på lilla B:s album.

Det här är en sida i albumet som visar lille A i pepparkaksdräkt. Bilden är tagen tidigt på morgonen på den tiden han gick på dagis.
Ytterligare en sida i albumet.

Det var allt just nu. Har som sagt många små projekt på gång och väntar på lite nya bilder som är inskickat för framkallning.

Mår lite bättre.

Det känns lite bättre, så troligtvis har tabletterna börjat verka. Ska till kuratorn imorrn, spännande och se vad man tycker om henne. Det är ju verkligen jätteviktigt att personkemin stämmer annars kan man lika gärna skita i det. Ska iväg till Linda L en sväng efter kuratorn och sedan kommer några och hämtar vagnen. ÄNTLIGEN blir vi av med den! 

I helgen har vi inga planer alls förutom att vi ska till mormor på söndag. Anders börjar jobba och med tanke på hur jag mått och känt med lilla B så tyckte vi allihop att det vore bra om jag fick lite hjälp i veckan. Skönt! Vi stannar till onsdag tror jag. På fredagen kommer mormor & Johan och hämtar lille A. De ska vara barnvakter och ta med honom till Parken Zoo. Skönt för honom att få vara liten och ha deras fulla uppmärksamhet, det behöver han nog. Själv ska man på Me&i-party tillsammans med lilla B och Anders & G får roa sig själva.

Har pysslat lite idag, det är så skönt att få sitta i sovrummet alldeles själv och bara greja och klura. Mer sånt! Ska ta kort och lägga ut men det får bli imorrn för nu behöver jag sova.

Natti natt!

Ett steg framåt.

Har idag tagit tag i saken ytterligare och ringt BVC som skickade mig vidare till kuratorn på vc, så har fått en tid på fredag, så får vi se vart det leder. Hoppas tabletterna börjar verka snart så livet blir lite mer uthärdligt. Idag har jag haft lilla B rätt mkt och det har gått bra, hon har varit lugn och fin. Vill inte känna såhär...

Idag var vi iväg till Öppna förskolan för första gången på evigheter. Lille A älskade det, som vanligt. De förvånades allihop över hur stor lilla B är för att bara vara 5.5 vecka... Är hon onormalt stor? Visst att hon gått upp mkt, på kort tid, men är det onormalt mycket? Kan inte låta bli att oroa mig. Och när det gäller lille A oroar man sig för att han inte äter och faktiskt går ner i vikt emellanåt... Att det aldrig bara kan vara bra och flyta på...

Syskonkärlek

Måste bara berätta om igår. Vi hade besök av familjen L som kom hit & grillade. När de skulle gå så satt lille A i soffan, men kommer rusandes och upprepar något. Jag trodde först att han sa hej då, men han gav sig inte. Försökte förklara att de skulle åka hem, men då blev han ledsen och drog i mig och det var då jag förstod vad han menade. Linda höll i ett babyskydd med M i, men lille A trodde att det var lilla B. Att de skulle ta med henne hem. Så söt! När jag sa att hon låg i soffan och sov sprang han dit och kontrollerade att det verkligen stämde. :-) Han är fäst vid sin lillasyster han. Igår när han skulle lägga sig frågade vi vem han ville skulle lägga.. Ea, Ea sa han då :-) Han tyckte lillasyster skulle läsa bok för honom och lägga honom. Sötnos!

Hjälp!

Känner inte alls att jag kan knyta an till min lilla tjej. Hon stressar mig nåt oerhört när hon skriker och vissa stunder så känner jag bara: Kom & ta henne... Så senaste dagarna har Anders fått ta henne nästan hela tiden och jag är mer och mer med sonen. Och jag blir så arg! Här har jag fått min lilla tjej som jag längtat så efter och så kan jag inte njuta, inte ens det, jag står inte ut. Men det blev fel redan från början.

Mådde ju så dåligt under graviditeten och ville bli igångsatt för att relationen med sonen blev ohållbar, jag mådde så dåligt att det gick ut över honom. Jag kände också mer och mer att jag bara ville ha ut henne, så att jag blev rörlig och kunde ägna mig åt sonen. Men ngn igångsättning var det inte tal om. Sedan gick jag över tiden. När vattnet äntligen gick, så hände det inget mer på 2 dagar och sedan sa det SVOSCH och så var hon ute efter 1.5 timme på förlossningen. Hon ammade 24 timmar per dygn och jag höll på att bli knäpp... Med det och med mina bakåtliggande problem så kanske det inte är så konstigt att jag mår skit nu och troligtvis har fått en förlossningsdepression. Ska ringa och söka hjälp imorrn för jag vill kunna ha en relation med min dotter. Hon är ju jättesöt och jag vill kunna njuta av henne.

Mys

lille A fascineras över att lillasyster har så liten hand. Vi fascineras över att hon blivit så tjock ;-)

Lite bilder

lille A & lilla B har morgonmys i sängen. Lillasyster fick till och med låna kudden och jag kan meddela för er som inte vet att kudden är det absolut dyrbaraste och mest älskade som lille A har :-) Och den fick lillasyster låna... Värmde i hjärtat :-)
lille A behöver verkligen klippas... Men när vi försökte blev han så skraj för klippern att vi har inskolning... Det var med andra ord alldeles för längesen, och det syns!
Storebror är rolig... Undrar hur länge hon tycker det... Eller snarare, undrar hur länge till han tycker att HON är rolig...
lilla B hade en busperiod en natt här, klockan var 1.30 och hon flirtade nåt enormt med pappa...

Har väldigt svårt

att dra ner på takten. Ända sen lilla B föddes så har jag varit i farten, mer eller mindre. Och det börjar visa sig. Jag är trött och mår psykiskt dåligt och har nu tagit beslutet att börja med mina tabletter igen. Önskar att jag slapp men jag får väl helt enkelt inse att jag behöver de hur jävligt det än känns.

Igår var vi i Sköllersta hos en av Lindorna och fikade lite. Hämtade lite kläder jag köpt och fick med mig lite mer ändå. Det var jättetrevligt och både jag & Anders blev förvånade av att klockan drog iväg så. Jättekul att se att lille A lekte så bra med L :-) Han går bra ihop med de flesta ungar faktiskt, så skönt!

Idag var vi en sväng till Lillån till en annan av Lindorna. Anki kom dit med sin lilla A, trevligt, trevligt:-) Men lille A missade sin middagslur så han var sååå trött när vi åkte hemåt sedan.

Anders var tvungen ut till bilen och fixa något så jag sysselsatte mig med att titta på Allsång med lilla B, men till skillnad från förra veckan då hon faktiskt var vaken och "tittade" så sov hon sig igenom alltihop. Måste säga att The Baseballs ( som jag aldrig hört förut) var riktigt bra och jag gillade Mange Schmidt & Vanessa Falks Allvarligt talat, skön låt! Nu ska jag titta lite på Morden i Midsomer via SVTPlay, då jag ville se webballsången också. Allvarligt talat, hur smidigt är det inte med Play? Synd att det inte alla tv-program är med bara...

Igår såg jag en så bra film så har du inte sett den, se den. Älskar du Twilight och Edward kan du absolut inte missa den. Gillade filmen rakt igenom och slutet var så oväntat... Gillar att bli överraskad. Så se den!

Imorgon ska Anders jobba hela dagen så jag är själv med båda ungarna. Skulle ha fått besök, men det är eventuellt inställt beroende på vädret, så vi får se. I så fall sitter jag själv med båda ungarna en hel dag och det känns... lite jobbigt & ensamt. Har ju precis börjat med tabletterna och är sjukt trött och har ont i huvudet och tålamodet är väl inte på topp direkt. Men men...

På torsdag åker vi till Kungsör för att umgås lite samt hämta upp syrran. Fredag har jag planerat att ta med syrran på Eclipse, hoppas det funkar med resten av omgivningen bara. Lördag ska vi på dop och på söndag kommer Lillån-Linda med familj & grillar... Fullt ös... 

Hur var det nu? Skulle jag se till att vila innan Anders börjar jobba och jag blir själv med 2 barn, samt skolan börjar och jag ska studera 50 % och ha båda hemma heltid??? Hmm...

Nya bilder på barnen

lille A myser med lillasyster.
lilla B småler. Inoljad & fin ;-)

Dags igen

Har insett att jag måste börja med mina tabletter igen. Ibland vet jag inte alls vad jag känner för mina barn, om jag känner något för de överhuvudtaget och det är en sån fruktansvärd känsla! Jag vet ju att det bara är för att jag mår dåligt, men det känns ändå hemskt. Så då är det dags för tabletterna, det är bara att inse att jag behöver dem.

RSS 2.0