Tävlingsdags Helgas pyssel

Nu är det tävlingsdags igen. Denna gång är det Helgas pyssel som lottar ut en Tilda-snigel. Så fin!



Gå in på Helgas pyssel Facebooksida. Gilla, dela inlägget med denna bild för att få en lott. Vill du ha två lotter (större chans att vinna) så skriv ett inlägg i din blogg också.

http://helgaspyssel.blogspot.com/

https://www.facebook.com/pages/Helgas-pyssel/192676384110972

Lunchbesök och vardag

Ungarna är äntligen friska och på dagis så jag har fått en del gjort sista dagarna :-) Har fortfarande en del arbeten att lämna in och prov att göra, men har samtidigt betat av en del och allt har, hittills, blivit godkänt direkt. Skönt!

Idag har jag dock inte gjort mycket alls. Lämnade barnen på dagis, kom hem, åt frukost och sedan somnade jag och sov till 11.30 när mitt lunchbesök dök upp. Alltid lika trevligt, Linda L. :-) Även om jag måste be om ursäkt för att ingen mat var lagad och jag var yrvaken :-P 

Ska ta och göra ett litet ryck här hemma. Jag skulle ju egentligen ha tvättat i tvättstugan idag men det är svårt när man sover över tvättiden så får tvätta några maskiner här uppe idag istället, så vi har kläder att sätta på oss :-P

Ute är det en strålande höstdag, solen skiner, men hjälp vad det blåser! Ska hämta mina hjärtan om 2 timmar, var en jättejobbig lämning imorse så hoppas det gått bra för min lille pluttas.

Nej, dags att sätta fart kanske?

Traktorrace :-)

Hahahaha! Hur många av er som känner mig blev förvånade nu? ;-)
Idag har jag varit med min familj och sett på traktorrace och det var faktiskt ganska underhållande, visst jag hade kanske hellre shoppat eller legat hemma och bara tagit det i min ensamhet. Men vädret var fantastiskt och stämningen trevlig. Barnen var helt fascinerande av traktorerna som både rök och gjorde rökringar, en var på väg att välta och så de lät! Lycka för barnen :-) När de tröttnade var det bara att springa runt och busa på de stora ytorna. Och allt man betalade var 50 kr för parkering. Helt klart värt några timmars tidsfördriv.

Efter det kastade vi oss i bilen och åkte till Hallsberg då barnen yngsta kusin fyllt år. 18 år blev hon. Var helt slut när vi åkte därifrån. De har små fina kristallsaker överallt och en otäck trapp som Bea skulle springa nerför hela tiden. Men vi kom hem helskinnade. Barnen fick bada och nu ligger dem. De 2 små tvärslocknade. Nu ska vi mysa ner oss i soffan och bara ta det lugnt, eller om vi gör en riktigt tidig kväll vi med. Vi är sjukt trötta efter några riktigt jobbiga veckor med sjuka barn, egna sjukdomar, akutbesök, mycket jobb och plugg. Så vi är väl värda att sova:-)

RSS 2.0