3 olika födelsedagskort

Har varit i Gbg över helgen för att hälsa på min lillebror som fyllt 21. Vi passade även på att fira hans flickvän och hennes lillebror. Så jag knåpade ihop några kort och försökte matcha det med deras personligheter, inte helt lätt.

Först ut är brorsans kort, vilket var det kort jag hade mest problem med att få ihop. Vet inte hur länge jag satt med det. Vilket är konstigt. Jag visste vilket tema jag ville ha; musik, och jag hade materialet, men att sedan få till det, nej, det gick inte alls, men såhär blev resultatet tillslut.

Tommy 21 år


Miras kort var mycket enklare. Hon har läst textildesign och är intresserad av det mesta som har med textil att göra. Och när jag snubblade över helt fantastiska papper på Panduro med broderier i, ja då hade i alla fall en del hamnat på plats. Detta kort var enklast, om man ser till idéer och tidsmässigt.
Mira 20 år


Sen var det ju kortet till Miras lillebror, Leo, vilket var rätt klurigt. Jag har bara träffat Leo några få ggr och vet egentligen inte så mycket om honom. Men efter lite luskande på Facebook (FB är bra till mycket) och förfrågningar hos systern så lyckades jag få reda på att han är intresserad av spel. Så då fick det bli ett spelrelaterat kort. Kortet i sig är väldigt enkelt, men det var ett himla pillande!
Leo 18 år


Jag hoppas de blev nöjda i alla fall :-) Nästa projekt som snart måste genomföras är inbjudningskorten till dopet. Puh! :-)

Barnvaktandet

har gått toppenbra. Vi hade några timmar igår som var lite jobbiga men trötta och ledsna barn, men i övrigt har det bara rullat på. Vi lyckades lägga 4 st barn under 3 år, på 35 minuter ;-) Kl 19.00 sov de alla 4. Då satt jag & Anders och bara tittade på varandra, Jaha, vad gör vi nu då? ;-) Jag kan dock bara ta åt mig äran för en av dem. lille A är ju lite svårlagd för tillfället och man måste ligga med honom. De övriga 3 är vana att somna själv, så Anders hann lägga de medan jag la lille A, vilket gick förvånansvärt lätt det också. Tog 30 minuter, ibland kan det ta 2 timmar.

Har tagit en massa bilder men lägger ut de ikväll.

Nu ska det bakas äppelpaj:-) Lagom höstigt en grå och murrig höstdag!

Bättre sent än aldrig...

Scrappade lite igår också. Verkar vara inne i en oerhört kreativ period där jag faktiskt tar mig tid för det jag tycker om, pyssel! Har ett annat projekt på lut, men då måste jag köpa piprensare först...

Igår scrappade jag ytterligare en sida till lille As album. Bilderna är tagna från när vi var på Ålandskryssning sommaren 2009. Vi har hunnit med en detta år också men de bilderna är inte framkallade än.



Kreativiteten flödar även när det gäller mat

Ja... Efter att ha levt på typ makaroner och korv, då jag känt mig så totalt omotiverad till att laga mat så kom jag på något nytt idag. Tanken var att vi skulle äta spaghetti och köttfärssås, med bl.a. köttfärsen som blev kvar igår då vi åt tacos. Men under tiden som jag lagade mat bestämde jag mig för att klura ut något annat och det resulterade i Niccans pasta- och tacogratäng. Riktigt gott blev det och jag tror det gick hem hos ungarna. Hos gubben gick det hem i alla fall och tur var väl det, då det blev även en liten form. Bilden är på den lilla formen då jag inte hann fota innan sleven hamnade i den stora ;-)

Kreativiteten flödar

Då dottern faktiskt börjat somna lite mer regelbundet och längre perioder på kvällen nu jämfört med förut, så har man faktiskt en chans att göra något som tar lite mer tid på kvällarna. Jag kom dock inte i säng förrän 1.30 i natt i alla fall då jag fastnade i mitt senaste pyssel. Jag började med att göra klart scrap-sidan till sonens album som legat och varit i princip färdigt bortsett från montering. Såhär blev den. Det är lille A och bästa vännen M på midsommarafton.

Det andra var inget planerat projekt. Men den här gången fick man så man kunde göra en tavla ifrån scrapklubben och då det är något jag inte testat så kände jag mig väldigt osäker, men så var jag hemma hos en kompis som gjort i ordning sin tavla så då blev jag sugen. Så nu har jag fixat klart årets första julklapp! Skönt! Såhär blev den! Och jag måste erkänna att jag är rätt nöjd:-)


RSS 2.0