Födelsedagskort Mio 1 år

Jag pysslar inte alls mycket. Jag har massor av idéer så det är inte därför. Däremot är orken och möjligheten mer begränsad. Jag somnar oftast när jag lägger sonen. Men! När folk fyller år brukar jag ta mig i kragen och i alla fall pyssla ihop ett kort. Denna gång är det vår gudson Mio som fyller 1 år :-)


Jag erkänner

att jag är kass på att uppdatera bloggen men här kommer ett inlägg. 

lilla B växer så det knakar, det märktes tydligt när sommarkläderna jag beställt från H&M kom. En del av det, i strl 86/92 kan hon redan ha, men de måste vara väldigt små i strl för en del plagg är enorma. Förstår inte hur det kan variera så mycket. 86 cm är väl alltid 86 cm? Men min lilla tjockis på 67 cm har 74/80 på kläder och kan nu ha vissa 86/92. Visst att hon är tjock, men ändå!

Lilla A däremot står mer eller mindre still, men han har inte gått ner mer i alla fall så vi är glada för det. Har sökt dagis åt honom så han får komma iväg och leka lite och förhoppningsvis äta mat där 3 ggr i veckan. Det skulle öka hans matintag markant! Vi har fått plats men vet inte när han kan börja eftersom det är en ny avdelning och de fortfarande letar personal. Känns sådär. Gick förbi i veckan och det ser riktigt tråkigt ut. Men det kanske blir bättre bara de flyttar in. Dessutom ser det mesta rätt trist ut i det här vädret, med bar mark här och var. 

Idag ska vi städa hela lägenheten och det ska bli så skönt! Har varit stökigt alltför länge och jag som går hemma blir ju galen. Men det är svårt att hinna städa på dagen då lilla A vill ha uppmärksamhet och lilla B har haft en period av mycket skrik & gråt och varit allmänt klängig. 

Har sålt massor på T så passade på att shoppa på mig lite på Po.Ps rea:-) Nattlinne till B för 55 kr, taget! Blev mest nattkläder både till mig och barnen :-)










Är sugen på ett par pyjamasbyxor till åt mig... Får se hur det blir med det...Men de var sååå sköna! Så har ni ett Po.P i närheten, gå in och se om ni hittar dessa godbitar, 170 kr nu på rea.

Nej nu ska jag ta en kopp te och invänta att gubben & lilla A vaknar, sömntutorna ;-)

Dagens

Idag är ungarna poppiga rakt igenom :-)

Fjärilsmobil

Gjorde fjärilar till B:s rum för ett tag sen, men sedan hamnade de på mitt pysselbord tillsammans med en mängd andra saker som aldrig blir klart. Men nu har jag gjort klart den! Och det blev kanon :-)

Såhär ser det ifrån vår synvinkel



Och såhär ser B dem:





Är riktigt nöjd faktiskt. Tog stommen från en gammal mobil som ändå inte användes. Och det var sååå enkelt!



Dagens ungar

lille A är inne i en period då han smiter direkt man plockar fram kameran :-P
Po.P-tröja strl 98, röda velourbyxor Po.P strl 92. Po.P-strumpor, som inte syns


lilla B är mycket mer samarbetsvillig. Hon är en riktig linslus och skiner upp så fort man tar fram kameran. Även hon är klädd i Po.P idag. Strl 80 på både tunika och leggings.



Dagens

Lille A i Me&i t-shirt T-rex, bruna velourbyxor från Lindex. Strumpor från H&M



Lilla B:
Me&i-tröja med dinosar, rosa yogapants samt meandi-strumpor



Nyår

Nyårsdagen tillbringades i Kungsör. Tyvär råkade lille A ut för en olycka så tolvslaget tillbringade vi i entrén till akuten efter en mindre trevlig taxiresa från Kungsör till Västerås. Det var nämligen snöstorm och blåste och snöade nåt fruktansvärt. Dessutom var jag tvungen att släpa runt på bilbarnsstolen. Inte helt lätt med en omtöcknad 2.5-åring. Vi har inte riktigt återhämtat oss, varken jag eller han. Vi är så trötta!

Jag har dessutom bestämt mig för att gå ner i vikt och har valt att använda mig av www.viktklubb.se precis som förra gången jag lyckades. Jag är inne på andra dagen och jag är redan på väg att bli galen. Ska sluta med allt socker ( utom 2 glas coca cola per dag) och jag är så sur och grinig och jag blir knäpp snart. B bara gnäller och gnyr och grinar. Hon är inte alls nöjd med att kunna rulla runt, hon vill krypa, eller allra helst gå. 6 månader gammal. lille A är högt & lågt, övertrött till tusen vilket innebär att han klättrar på ALLT och har nada balanssinne så vi får väl snart åka till akuten igen. Förra gången jag slutade med socker blev jag sjuk, fysiskt sjuk alltså, i flera veckor med feber, huvudvärk m.m. Verkar bli likadant den här gången. Varför ska det vara enkelt?

Som jag känner just nu vill jag typ sätta ungarna i bilen (som jag inte har) och skjutsa iväg de till mormor en vecka. Tills jag har blivit en snäll och bra mamma igen för idag har jag bara skällt och skällt känns det som. 

Mina två små sötnosar på nyår. Klänningen skulle hon ha haft på jul, men då hade hon 39 graders feber så hon fick ha den nu istället. Pikétröjan var sista gången han hade på sig, för den börjar se kort ut. Myser i mormors säng:-)


RSS 2.0