Härlig em.

Har tillbringat em/kvällen på Björkrisvägens första. Vi fick god mat och barnen leker så bra ihop. Snacka om att de tycker om varandra, de där två. De skiner upp när de får syn på varandra och idag kramades de när de träffades. Pluttungar! Förra veckan var de hos oss och åt och så blir det nog nästa vecka också. Vi kommer bra överens, både stora & små och det är helkul. Kul att hitta några man verkligen trivs med och som bor så nära. Är ju bara en väg och parkering emellan och det finns gångväg runt för barnen. Alexander är redan helt med på att man inte får gå över parkeringen när man ska till L för där kommer bilarna. 

Trodde jag skulle få slita med mig Alexander hem, men det gick faktiskt förvånansvärt bra. Han blev lite arg men sedan tog han mig i handen och så gick vi hem. Han gnällde lite på hemvägen att han ville leka mera med L, men accepterade att det skulle bli fler gånger och snart. 

Nu sitter pluttas i badkaret. Bea sover och Anders tvättar. Ska snart duscha av Alexander och lägga honom. Sedan blir det soffan och Bones för vår del.

Anders jobbar bara imorrn och nästa vecka, sen har han semester. Skönt :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0