Årets första blåbärspaj

Igår var vi ut i skogen med Linda, Maya & Mio. Vädret var perfekt, dock lite mycket mygg och en väldigt grinig Beatrice.

Hon gillar verkligen inte skogen. Det är okej att sitta i vagnen så länge den rör sig. Men sitta still i den är skittråkigt. Och släpper man ner henne på marken så sätter hon sig ner och tjuter. Jätteledsen blir hon. Tycker det är så synd för vi gillar verkligen att vara i skogen. Hoppas det bara är nån fas och att hon snart blir lika förtjust i det som vi.
Fika med blåbärspaj och chokladbollar blev det när vi kom hem.
Har tyvärr fortfarande tandvärk. Orkar igenom dagarna tack vare Ipren & Alvedon, men fy så trött jag är! Idag öser regnet dessutom ner så då blir man ännu tröttare. Anders jobbar sista dagen idag, sen går han på 4-veckors semester. Så det är väl därför det regnar ;-)

Idag får vi besök av Alexanders bästa kompis, Liam, och hans familj. Superkul, för vi kommer bra överens allihop och de är såå trevliga :-) Så idag måste vi köpa hem lite Marie-kex för det är det enda Liam gillar i fika-väg. Och så blir det ju mat såklart. Idag blir det potatissallad med fransk dressing, fetaost och rödlök, marinerad fläskytterfilé och tzatziki, samt melontzatziki. Lovely! Blir nog lite korv och ris eller nåt till ungarna också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0