Längesen man skrev något här

& det har sina naturliga förklaringar. Åkte till mor min förra fredagen för att få avlastning, gå på vårmarknad och hjälpa henne med det sista med flytten. Jag hade dock enorma förvärkar hela helgen, så jag var inte till någon större hjälp, men men... På söndagen åkte Anders tillbaka till Örebro och jag och skrutt var kvar hos mormor & moster för avlastning. Under veckan vi var där var vi ute en hel del och lilla A hjälpte mormor med diverse saker, se nedan.
lilla A & moster åker kickbike.

lilla A hjälper mormor att baka bullar

Men det roligaste med det var att slicka upp socker & kanel som hamnat på bordet.

Han hjälpte även mormor att plantera & vattna blommorna på nya uteplatsen. Väldigt skoj och det är ett under att de inte drunknade!

Ute och åker kana:-)

Jippi! Vattenpölar!

Här hjälper han mormor att farma (Farmville) eller om det var Petville.


Älskar att vara ute. Det syns nästan va? ;-)

.
I torsdas åkte vi tillbaka till Örebro och mormor & F följde med. I fredags kom G och vi skulle till Askersund och titta på motorcyklar. Av en slump (mormor ville ha krattorna och det vi hade hos farmor & farfar) så åkte vi till farmor & farfar och tur var väl det, för farmor hade fått en stroke så det var bara att ringa ambulans och sedan kasta sig i bilen och åka tillbaka till Örebro. På vägen får vi tvärnita och jag & mormor kastar oss ur bilen för att hjälpa en man som halkat vid vägkanten. Tydligen skulle han se på motorcyklarna, men det regnade och han hade bara sandaler på sig, plus att han gick på kryckor. Som tur var stannade en bil med två killar som hjälpte till att lyfta upp honom, för det hade jag nog inte klarat av. Hade rejäla förvärkar.
Anders släppte av oss hemma och åkte sedan till akuten. Så Valborgskvällen tillbringades i soffan tillsammans med mormor & alla ungarna.

Runt 21.30 kom hämtades farmor med helikopter och fördes till Akademiska i Uppsala. Hon är fortfarande medvetslös och ingen vet hur det ska gå, men vi håller alla tummar, gör det ni också.

Idag har vi skjutsat hem mormor & moster. De skulle egentligen ha åkt igår, men eftersom Anders & svärfar åkte till Uppsala och jag hade sådana förvärkar ville de inte lämna mig själv. lilla A skulle egentligen ha fått en ny medicin i fredags kväll, men han kunde bli rejält dålig av den så vi avvaktade, så han får den ikväll. Hade ju varit lyckat om Anders satt på akuten med sin pappa, jag fick åka in till förlossningen och mormor fick åka in med lilla A till akuten. Var hade vi gjort av de andra två liksom? Hade back-up i form av Linda & Per, men nu behövdes det inte som tur var!

Nu ska jag ta & göra något vettigt tror jag...Om jag orkar. lilla A har vaknat av sin hosta ett antal gånger inatt så jag har farit upp och ner som en jojo. Imorrn ska jag ringa BVC och meddela att han inte blivit bättre, så vi får träffa barnspecialisten igen, så de får göra en utredning.
49 dagar kvar till BF! Rummet är dock inte klart än, med all uppståndelse, men det mesta är i alla fall inhandlat nu.

Kommentarer
Postat av: Michelle

Svar: Jo Ullareds strumpor är bra! Jag köpte två par sist jag var nere, men jag skulle köpt fler!! Jag åker inte till Ullared bara för att köpa strumpor ^^

2010-05-04 @ 09:18:41
URL: http://mammasnovalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0