Helgen som var

började bra med ett besök hos mormor. Vädret var fint så vi kunde vara ute mycket men lille A var inne rätt mycket ändå, tror han tyckte att det var för varmt. På kvällen grillade vi och sedan sov vi över.

Lördagen började bra den med. Vi åt frukost hos mormor och åkte sedan iväg till Jonas & Erika och träffade deras lille bebis. Var trevligt att träffa de igen, det var ett tag sen.

Tyvärr slutade inte lördagen lika bra. Lille A var ute och lekte på gården tillsammans med pappa när han ramlade och slog i bakhuvudet rejält, det bara small. Vi är ju vana vid att han slår sig eftersom han började gå så tidigt, men mja, den här gången kändes det inte bra. I alla fall så kom han in till mig eftersom han var så ledsen. Vi åt mat, men han rörde inte ens sin. Tog fram lite godis och rätt som det är så ramlar han igen. Han hade inga strumpor på sig, så han halkade inte och han stod helt still. Den här gången var det kinden som fick smällen så han fick ett fint blåmärke där. Nu blev jag lite orolig eftersom han ramlat utan någon större yttre påverkan. Ringde 1177 och rådgjorde och sedan tog vi beslutet att åka in till akuten. Vi var där runt 19.30 och kom in till läkaren 21.30. Han undersökte honom men tyckte det var svårt eftersom han var trött och då var det adekvat att han var på det humöret och var såpass vinglig som han var. Men det var också adekvat om han hade en lättare hjärnskakning. Läkaren sa adekvat jag vet inte hur många gånger! I alla fall så sa han att vi skulle observera honom under natten, antingen hemma eller på sjukhuset så då bestämdes det att vi skulle stanna kvar. Lille A somnade i mitt knä medan vi pratade med läkaren och sedan tog det inte lång stund förrän vi fått ett rum på avdelning 26. Natten var lugn, de var in och tittade till honom. Jag hade dock svårt att sova. 

På söndagmorgonen fick vi beskedet att vi kunde åka hem och lille A verkade pigg och glad. Men vi hann inte mer än hem så blev han tvärslö. Men om det berodde på den troligtvis lätta hjärnskakningen eller för att han kommit i säng sent 2 dagar på rad vet vi inte, så vi avvaktade, däremot fick han lägga sig tidigt igår kväll.

Idag verkar han dock lite piggare :-)

Det var min helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0