Snöstorm och annat

Har varit på öppna förskolan idag. Passade på att väga skrutt där och han hade enligt vågen gått ner ca 50 gram, men då har han ju börjat äta bättre igen, så frågan är vad han vägde när han vägde som minst... 

Igår gick Alexander på pottan för första gången. Var inte direkt frivilligt men stackaren var stenhård i magen, mamma som tipsade om pottan och det gick superbra:-) Han satt där och läste bok :-P Idag gick han själv och ville till pottan, får väl se hur länge det håller i sig. Likadan potta som den härunder har vi, fast vår är ljusblå, från Babybjörn.



Imorrn ska jag till mvc och mäta magen för första gången. Kul :-)

Att ta sig ut i denna snöstorm är däremot inte ett dugg roligt. Fy F-N rent ut sagt. Har kommit flera dm bara idag och det var stört omöjligt att dra vagnen så jag känner av foglossningen mer nu än jag gjort på länge (sen förra snöstormsperioden). Vill ha en ny vagn. Någon som vill sälja en Phil & Ted Vibe? ;)
I övrigt är jag ute efter schyssta sängkläder till vagn/vagga och spjälsäng, men även växasäng... Någon som vet var man kan köpa det? Gillar Rätt Starts med t.ex. Laban och Lundmyrs är ju bara sååå fina. Skulle vilja ha rosa från Polkadot design, men men... Ska leta vidare. Är ju inte jättebråttom.

Alexander bestämde sig för att han skulle skippa att sova middag, så det gjorde han. Men OJ vad han har härjat, en riktig liten skitunge. När vi skulle äta middag var han sååå trött, så han höll på att somna med vitlöksbröd i munnen, men han skulle prompt äta upp det. Sen blev det välling och säng på en gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0