Prov, Po.P, fika & barnspecialisten

Ja idag har vi hållt igång. Började morgonen med att skriva prov i omvårdnad. Hur det gick vet jag inte alls, men svarade på alla frågor och de papper jag tilldelats tog slut, så det borde ju vara ett bra tecken. Eller?

När jag skrivit klart provet skickade jag sms till Anders som var hemma med lilla A. De kom och hämtade mig och så åkte vi in till stan då jag skulle lämna tillbaka lite kläder på Po.P. Det slutade med att jag köpte skalbyxor, skaljacka, mössa och en scarf åt sonen. Hans skalbyxor börjar bli för små och det dröjer väl inte länge innan jackan gjort sitt för hans del heller. Dessutom hade de nu en så snygg blå jacka som jag bara inte kunde motstå. Tyvärr visar inte bilden alls den fantastiska blå färgen, men gå in på Po.P och titta om ni är intresserade.


Till denna supersnygga jacka blev det ett par svarta skalbyxor.

Denna mössa & scarf till:



Sonen har dessutom tröjan i samma tyg som scarfen.

Allt detta gick på, efter retur och avdragen rabatt, 740 kronor. Bara jackan kostar i normala fall 695:- . Och det var ju faktiskt saker han behövde ha.

Kläder jag beställt tidigare till kidsen kommer här. Också de från Po.P. (Och jag handlar faktiskt på andra ställen också). Till lilla A:

Till bebis i magen:
Och ja... Jag ÄLSKAR blått och i synnerhet turkost. Så är det någon som har en turkos vindfleeceoverall från Po.P i strl 68 så är jag intresserad av att köpa den när ni inte behöver den längre ;-)

Efter min lilla shoppingtur så åkte vi hem till Linda L och hennes sötnosar och åt en sen lunch (grillad kyckling, baguette, sallad med beasås) och fikade. Det blev ingen långvisit då vi skulle vara på BVC kl 15.30.

På BVC fick vi träffa barnspecialisten och efter att ha rådgjort med henne har vi beslutat att säga upp lilla As dagisplats. Eftersom han är såpass infektionskänslig tyckte hon det skulle vara det bästa för honom och eftersom möjligheten finns så bestämde vi oss för att utnyttja den. Det kommer bli jobbigt att studera heltid och ha honom hemma, men han behöver få vara frisk så han återhämtar sig. Vi ska ner och lämna blodprover någon dag (LAB hade stängt) men hon trodde proverna skulle vara bra. Hon trodde inte han hade nedsatt immunförsvar däremot en omognad i immunförsvaret som hon trodde skulle växa bort framåt 2.5 års åldern. Så vi ska säga upp dagisplatsen och sedan kolla upp vilka alternativ som finns när han väl ska börja igen. Det bästa för honom vore ett Ur & Skur-dagis, men tyvärr finns det inget sånt häruppe. Men vi får se. Som tur är har många som fick barn samtidigt som jag, nu fått nästa så de är mammalediga, vilket innebär att Alexander kan få leka med jämnåriga utan att behöva utsättas för större risk än nödvändigt. 

Nu ska jag snart ta ett varmt bad och se om mina fogar kan tänka sig att lindras lite, de värker! I övrigt har jag inte mycket inplanerat och det blir nog en tidig kväll för vår del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0