Hormoner

Ja de ställer till med mycket.

Idag var Anders och lämnade in blanketten för att säga upp lilla As dagisplats, så nu är mitt barn inte längre dagisbarn och det skär i hela själen på mig. Han älskar verkligen dagis. Men vad kan vi annars göra? Han har inte varit där sen 11 februari pga sjukdom. Han måste få återhämta sig och eftersom vi ändå får en liten till i sommar, så får han vara hemma. Det är bäst för honom även om det gör ont. Han älskar verkligen dagis och det sa de där också. Han är en typisk dagisunge. Men men... Om något år kanske omognaden i immunförsvaret har mognat till sig och då kan han få börja igen. Jag tror dock att vi ska söka Ur&Skur åt honom. Tyvärr finns det inget sånt här där vi bor, men det finns i Sörby och det kan fungera. Barnspecialisten vi träffade rekommenderade det och trodde det kunde vara bra för honom. Så vi ska ställa oss i kö redan nu. Kanske kan han börja i januari, eller så får han vänta till augusti 2010 och börja samtidigt som lillasyster. Vi får se.

Med sig hem hade Anders lilla As dokumentationspärm. Var ju inte mycket i den då han inte gått så länge och knappt varit där, men ändå så kul att ha den. Ska lägga den i hans låda, där vi sparar alla kort och teckningar också. lilla As närvarogubbe kom också med hem så den sitter nu på dörren till hans rum. 

Såhär snygg blev i alla fall min skrutt i håret idag när han badat.


Kommentarer
Postat av: Mirandasmamma

Förstår att de är jobbigt, men ni gör de ju för hans skull.. Du får försöka tänka så.. Snart kommer våran och sommaren, och ni kan vara ute och göra massa bus och underhålla honom ändå=) kram

2010-03-18 @ 08:35:58
Postat av: Niccan

Jo jag vet ju att det är så. Men det känns ändå. Nu är han ju sjuk trots att han är hemma, så... Men men, längtar verkligen till våren/sommaren så man kan ta sig ut mer..Och ännu mer till bebis kommer så jag blir mer rörlig.

2010-03-18 @ 09:35:01
URL: http://niccan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0