Fika med Linda & co

Idag har det varit full fart hela dagen. Vi bestämde oss för att åka och hälsa på Linda & co eftersom vi för första gången på länge är relativt friska, dessutom samtidigt som de var relativt friska! Inte många gånger det hänt senaste månaderna. Tog med lite fika och åkte dit. Fick jag gosa bebis också och dessutom låna hem en massa fina bebbekläder :-) Alltid lika roligt:-) Vi blev dock kvar lite längre än vi tänkt, vilket resulterade i att lilla A inte sov någonting förrän i bilen på vägen hem. På bilden nedan dricker han lite välling. Han ville prompt dricka den i Mayas tält så så blev det:-) PS: Se så fin han är i Po.P-kläderna ;-)


t;
Vi hade ju tänkt grilla när vi kom hem, men då var ingen av oss hungrig så det får bli en annan dag. 

Imorrn ska vi åka till Kungsör och äta påskmat hos mormor & F. 


Min lille skrutt har varit totalt omöjlig att lägga senaste kvällarna. Det har tagit 2 timmar! Han vill inte alls sova och nu börjar jag fundera på om det har något att göra med det faktum att han haft mycket mardrömmar ett tag. Kanske är en utvecklingsfas?

Lillskruttan i magen är fortsatt vild. Nu är det 79 dagar kvar till BF. Anders har börjat måla hennes rum, ska bli skönt att få lite ordning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0